Één PC Microsoft Windows 7 Professioneel Productcode Anti Vervalst Etiket

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: vensters 7 productsleutel
Min. bestelaantal: 10 eenheid
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Etiket
Levertijd: In 48 Uren
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram,
Levering vermogen: 10000 eenheden/week
activeringstijden: Één Sleutel voor Één PC Media: 32/64bit
Activering: online door computer Guarantty: Leven
Taal: Engels (Facultatief) Verzending: Vrij DHL
Hoog licht:

vensters 7 professionele productcode met 64 bits

,

vensters 7 professionele activeringssleutel

OEM microsoft vensters met 32 bits/met 64 bits 7 professioneel productcode anti-counterfeit etiket

 

Details:

 

1 . Deze aankoop komt niet met origineel pakket. De sleutel zou slechts op Beroeps met geïnstalleerde servicepack 1 activeren. Als uw huidig systeem niet professioneel met servicepack 1 is, installeer eenvoudig uw systeem met DVD opnieuw die wij hebben verstrekt.
2. Zorg u ervoor steun al uw belangrijke dossiers alvorens u de installatie doet aangezien het uw systeem zal tenietdoen.
3. Voor oudere computer, download en gelieve de Windows 7-Verbeteringsadviseur om in werking te stellen ervoor te zorgen uw computer voor Windows 7 klaar is.
4. Enkel zal het type in Windows 7-Verbeteringsadviseur op google en u het op de eerste niets-adverteerderverbinding vinden.

 

Beschrijving voor uiteindelijk Windows 7:


1 . Het werk in om het even welk van 35 talen met taal geïntegreerd pakket
2. Codeer uw gegevens met BitLocker en BitLocker To Go om veiligheid toe te voegen
3. Stel vele Windows XP-productiviteitsprogramma's op Windows XP-Wijze in werking, geeft u de bedrijfsflexibiliteit u nodig hebt
4. Combineert opmerkelijke handigheid met de vermaakeigenschappen van Home Premium en de bedrijfsmogelijkheden van Beroeps
5. Personaliseer uw PC door thema's, kleuren, geluiden, en meer aan te passen

 

Eigenschappen:

 

1 als u Windows 7-Uiteindelijk Home Premium, Windows 7-Beroeps hebt, Windows 7, Windows 8 Pro met Media Center, of Vensters 8,1 Pro met Media Center en u installeert Vensters 10, zal Windows Media Center worden verwijderd. Voor een beperkte tijd (de „in aanmerking komende periode“), op systemen promotie aan Vensters 10 van één van deze oudere versies van Vensters (een „gekwalificeerd systeem“), zal een DVD-playback app („Venstersdvd Speler“) worden geïnstalleerd. Nota: de venstersdvd Speler kan niet onmiddellijk worden geïnstalleerd; het zal na eerste succesvol Windows Update worden geïnstalleerd. De venstersdvd Speler zal voor aankoop van het Rolgordijn voor systemen beschikbaar zijn dat (i) gekwalificeerde systemen is maar de in aanmerking komende periode verstreek; (ii) zijn niet-gekwalificeerde systemen; of (iii) was gekwalificeerde systemen maar geïnstalleerde Vensters 10 waren later schoon (in dit geval, kan Windows Update niet ontdekken dat het eerder een gekwalificeerd systeem was).

Windows 7-de bureaubladgadgets zullen als deel van het installeren van Vensters 10 worden verwijderd.

2 . Als u een slappe aandrijving hebt, zult u de recentste bestuurder van Windows Update of van de website van de fabrikant moeten downloaden.

3 . OneDrive steunt placeholder geen dossiers in Vensters 10. Vensters 8,1 toonden placeholders voor dossiers beschikbaar in OneDrive maar niet plaatselijk op het apparaat. In Vensters 10, kunnen de gebruikers kiezen welke omslagen aan synchronisatie van OneDrive-montages.

4 . MDM-de functionaliteit zal niet in Vensters 10 Huisuitgave beschikbaar zijn wanneer Vensters 10 wordt vrijgegeven.

5 . De breuk is beperkt tot 2 apps op Tabletwijze.

 

Minimumspecificatie:

 

Bewerker

1 Gigahertz (GHz) of snellere bewerker of Soc

RAM

1 gigabyte (GB) voor met 32 bits of 2 GB voor 64 bits

Harde schijfruimte

16 GB voor OS met 32 bits 20 GB voor OS met 64 bits

Grafiekkaart

DirectX 9 of later met de bestuurder van WDDM 1,0

Vertoning

800x600

 

Wat bedoelt OEM?
OEM de productcodes zijn geprijste lager dan hun kleinhandelstegenhangers, maar gebruiken dezelfde software zoals en détail versies van Vensters.
Per EULA van Microsoft betreffende OEM, is de productcode gebonden aan PC-motherboard het waarop aanvankelijk geïnstalleerd is, en er zijn typisch geen het overbrengen de sleutel daarna tussen PCs. Op versies van Vensters die een geldige productcode voor media download van Microsoft (als Windows 7) vereisen, OEM zullen de sleutels worden verworpen.

Kan ik direct van een ouder besturingssysteem bevorderen?
Nr, u kan niet. Een nieuwe installatie wordt vereist.

Wat is een nieuwe installatie?
Een nieuwe installatie betekent formatterend uw harde aandrijving alvorens Vensters te installeren, zo ervoor zorgt dat u uw dossiers hebt gesteund.

 

Welke Vensters kwamen vóór Windows 7?

Voor het eind - de gebruiker, Windows Vista kwam vóór Windows 7.

 

Welke versie van Vensters kwam na Windows 7?

Voor het eind - de gebruiker, Microsoft Windows 8 kwam na Windows 7.

 

Installeer CD op computer zonder schijfaandrijving

 

Enkele nieuwe computers kunnen een schijfaandrijving niet meer hebben. Als uw computer geen schijfaandrijving heeft proberen installerend wat op CD van Internet is. De computerbestuurders, de software voor hardwareapparaten, en sommige spelen en andere programma's zijn beschikbaar voor gedownload en kunnen van een download worden geïnstalleerd.

 

Als het programma niet beschikbaar voor downloadexemplaar de inhoud alle CD of DVD aan een andere aandrijving op een andere computer is. Bijvoorbeeld, kon u de inhoud van de schijf kopiëren aan een USB-flashstation en dan het programma installeren van het USB-flashstation.

 

 

Één PC Microsoft Windows 7 Professioneel Productcode Anti Vervalst Etiket 0

Contactgegevens
Sales Manager