Contacteer ons
Jessica

Flyer Trading Co., Limited

Ontwikkel de zaken & maak samen geld!

  • Flyer Trading Co., Limited
  • Flyer Trading Co., Limited
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur
Merken OEM Aantal werknemers
Jaarlijkse omzet 2000000-300000 Opgericht Jaar 2011
Export pct 90% - 100%
Inleiding

De vlieger die Beperkt Co. uitwisselt, is een belangrijk In het groot bedrijf dat superieur Microsoft Software.We ervoer op dit gebied vele jaren is verstrekt. Tot dusver, konden wij al soortenversie van vensters, bureau en venstersserver en enz. aanbieden. Wij hebben een sterke voeding aan u en beloven alle productensleutels zijn 100% online activering.

 

Onze cliënten zijn over de hele wereld van, zoals Frankrijk, Italië, Korea, de V.S. etc.

Voor onze uitstekende kwaliteit en goede naverkoopdienst, genieten wij van een hoge reputatie op dit gebied.

 

Wij hebben fabrieken in China Shenzhen. De efficiënte productie laat ons toe om goederen sneller te leveren. Tussen haakjes, kan onze fabriek de producten voor u ook aanpassen. Als u de andere talen voor het product moet aanpassen, gelieve te voelen vrij om me te laten het weten!

 

Onze geconcentreerde, correcte en innovatieve benadering wordt afgeleid uit de cumulatieve ervaring van onze teamleden en als resultaat van hun gecombineerde praktische bedrijfservaring met de sterke mogelijkheden van de technologielevering, kunnen wij de van de Bedrijfs cliënt vereisten begrijpen, strategieën overeenkomstig de visie van de zaken voorstellen en het businessplan uitvoeren door hoogte te bouwen of uit te voeren - kwaliteits scalable bedrijfsoplossingen door het gebruik van recentste snijkanttechnologieën.

 

Ons doel is de verwachtingen van onze klant in de vorm van waarde, kwaliteit en volledige klantentevredenheid te overschrijden.

Geschiedenis

Sinds 2011, is de Vlieger die Beperkt Co. uitwisselt, begaan in het verstrekken van de beste kwaliteitsproducten en de de dienstoplossingen om onze cliënten te helpen hun zaken snel beheren en ontwikkelen. Onze ambitie moet onze klanten helpen nieuwe manieren vinden om hun zaken opnieuw te definiëren door de meest goede kwaliteitsproducten aan concurrerende prijzen te verstrekken. Vlieger die Co. uitwisselt, over de hele wereld Beperkt dat holdingssoftware en Intelligent Hardwareonderzoek, ontwikkeling, en verkoop in. Het geniet van een zeer goede reputatie in de wereld voor zijn eerlijkheid.

Dienst

Softwarewaaier: Windows 7, Vensters 8,1, Vensters 10, Windows Server, Office 2013, Office 2016, enz.

Softwareoem: Aanpassende Softwaretaal, Aanpassende COA-Sticker, Aanpassende originele plaats, Systeemproject, enz.

Ons Team

Ons team van verschillend bekwame beroeps duwt zich voortdurend om te leren en te evolueren zodat wij u kunnen helpen elke nieuwe uitdaging op de weg naar het succes veroveren. Elke persoon op ons personeel is geëngageerd aan het voorzien van u van de best mogelijke klantenservice en de hoog-kwaliteitsproducten. Deze verplichting wordt weerspiegeld in alles wij.