Contacteer ons
Jessica
lopende band

Beperkte de vlieger verstrekt alle Microsoft-softwareproducten, met inbegrip van vensters 7, vensters 8,1, Vensters 10, bureau 2013, bureau 2016, venstersserver 2012 en venstersserver 2016. Vensters vooral 10 prooem doos, Vensters 10 huisoem, Vensters 10 prousb kleinhandelsdoos en vensters 10 huis usb kleinhandelsdoos. Er zijn Engels, Frans, Koreaans, Spaans, Duits, Japanse en het Italiaans voor vensters 10 prooem doos. Meer talenversie kan worden aangepast.

 

De venstersproductcodes zijn 100%-gloednieuw OEM en activering online met de garantie van de het levenstijd.

 

 

 

OEM / ODM

Wij kunnen OEM de Dienst doen zoals hieronder:

 

1.SOFTWARE TAALoem DE DIENST.

 

„Het grootste deel van softwareversie is in het Engels, heeft een deel van hen Russische, Franse versie in Voorraad, maar wij hebben zulke

het voordeel om nauwkeurige taal te maken die 100% uw markt aanpassen, dit is hier de aangepaste dienst, met MOQ 1000pcs, en DVD-Stamper originele taalversie, kunnen wij zelfde taalsoftware in de basis van 30 het werkdagen van onze moq maken. de nauwkeurige verrichting gelieve te voelen vrij te contacteren. dank u voor uw samenwerking“.

 

2.COA de ZEER BELANGRIJKE Stickeroem DIENST.

 

„Over het algemeen, bieden wij oem zeer belangrijke sticker met originele zeer belangrijke 100%-activeringswaarborg aan, maar als de klanten speciale vraag naar COA-stok hebben, kunnen wij de bevoegde ZEER BELANGRIJKE drukdienst, zoals de merkvraag aanbieden: DELL, HP, LENOVO, enz., en de kleur van Stickerkeuzen ook worden gekozen door klantenpartij, drukken wij zeer belangrijke code inzake sticker met professionele printer en dat kan de beste kwaliteit van COA-stickers“ realiseren

R & D

Wij hebben onderzoek & Ontwikkelingsafdeling ervaren. Alle producten hebben leven dat waarborg gebruikt.

 

Zodra u om het even welke problemen in het product hebt, zullen wij grote steun voor u aanbieden aangezien wij het team van de naverkoopdienst hebben.