Globaal Microsoft Windows 7 Professionele Engelstalige Productcode met 64 bits

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: vensters 7 productsleutel
Min. bestelaantal: 10 eenheid
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Etiket
Levertijd: In 48 Uren
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram,
Levering vermogen: 10000 eenheden/week
Versie: win7 sticker Media: 32/64bit
Activering: 100% mogelijk Guarantty: Leven
Taal: Englsih Materiaal: Etiket
Hoog licht:

vensters 7 professionele productcode met 64 bits

,

vensters 7 professionele activeringssleutel

Globaal microsoft online activeren vensters 7 professionele productcodeoem met 64 bits

 

Desription:

 

1 . Windows 7-de Beroeps (omvat 32 & versies met 64 bits) laat u Windows XP-productiviteit in werking stellen
de programma's op Windows XP-Wijze, krijgen gemakkelijk gegevens met automatische steunen aan uw huis terug of
het bedrijfsnetwerk, verbindt veiliger met bedrijfsnetwerken moeiteloos en
2. Maak de dingen u elke dag gemakkelijker met betere Desktopnavigatie doet; begin snellere programma's
en gemakkelijker, en vind snel de documenten u het vaakst gebruikt
3. Maak uw Webervaring dan ooit met Internet Explorer 8 sneller, gemakkelijker en veiliger
Het horloge, pauze, windt, en verslagtv op uw PC opnieuw op
4. Creeer gemakkelijk een thuisnetwerk en sluit uw PCs aan een printer aan aan HomeGroup

 

DVD-Versie:

 

1 de productcode/de Vergunning (COA) voorzag - gebruik op één enkele machine

 

Minimumspecificatie:

 

Bewerker

1 Gigahertz (GHz) of snellere bewerker of Soc

RAM

1 gigabyte (GB) voor met 32 bits of 2 GB voor 64 bits

Harde schijfruimte

16 GB voor OS met 32 bits 20 GB voor OS met 64 bits

Grafiekkaart

DirectX 9 of later met de bestuurder van WDDM 1,0

Vertoning

800x600

 

Hoe te om Windows 7 Gebruikend het laatst Bekende Goede Configuratie te beginnen?

 

1 . Duw op de F8-Sleutel bij het Windows 7-Welkomstscherm

 

Duur Bekende Goede Configuratie, of LKGC voor plotseling, is een manier waarin u Windows 7 kunt beginnen als u probleem hebt dat het normaal begint. Duur Bekende Goede Configuratieladingen de bestuurders en de registratiegegevens die de uiterste datum u met succes werkten begonnen en toen sluiting Windows 7.

 

Om Windows 7 te beginnen het laatst Bekende Goede Configuratie te gebruiken, duw op de F8-sleutel enkel aangezien, of enkel voordien, het Windows 7-welkomstscherm begint te laden. Dit zal theAdvanced het menu van Laarsopties laden.

 

Uiteinde: Het is werkelijk gemakkelijk om de kleine kans te missen om F8 te drukken. Als u de Windows 7-animatie ziet beginnen, is het te laat. Als u geen F8 op tijd drukt, wacht tot het Windows 7-login scherm verschijnt en begin daar de computer van opnieuw. niet login. Als u, en dan Windows 7 sluiten, zult u om het even welk voordeel verliezen om LKGC te gebruiken.

 

Belangrijk: De grootste waarschuwing met Laatste Bekende Goede Configuratie is dat het slechts waardevol is als Windows 7 werkte aangezien u de uiterste datum zou verwachten u het behoorlijk sluit. Zo als u Windows 7 bent begonnen, wordt geprobeerd om een probleem problemen op te lossen, en dan het te sluiten opnieuw met het onverbeterde probleem, duur Geweten de Goede Configuratie die niet zal helpen. Zo moet de belangrijkste raad ik kan geven LKGC als één van de allereerste het oplossen van problemenstappen voor bestuurdersproblemen en kwesties zoals Blues Screen of Death gebruiken.

 

2. Kies het laatst Bekende Goede Configuratie

 

Op het Geavanceerde menu van Laarsopties voor Windows 7, gebruik uw pijltoetsen op uw toetsenbord om het laatst Bekende Goede (geavanceerde) te benadrukken Configuratie.

De pers gaat binnen.

 

Uiteinde: Zoals ik in de laatste stap vermeldde, is het ongelooflijk gemakkelijk om de kans te missen om het Geavanceerde menu van Laarsopties in te gaan. Als Windows 7, normaal begint of niet bij allen begint, afhankelijk van de kwestie bent u het oplossen van problemen, dan reboot enkel de computer zonder het het programma openen aan Windows 7 en dan opnieuw geeft de F8-sleutel een schot.

 

3. Wacht op Windows 7 te beginnen

 

Wacht terwijl Windows 7, hopelijk normaal begint. Het zou niet veel langer moeten duren dan u aan wordt gebruikt.

 

In tegenstelling tot aanvang Windows 7 in Modus, zijn er geen enge het kijken lijsten van systeemdossiers die het scherm reduceren aangezien de Vensters met Laatste Bekende Goede Configuratie begint. Herinner me, alles u opnieuw opwindt bestuurder doet en de registratiemontages aan die wat de uiterste datum Windows 7 werkten waren behoorlijk gesloten.

 

4 . Login aan Uw Rekening

 

Login aan dezelfde Windows 7-rekening die u gewoonlijk gebruikt.

 

Als Windows 7 helemaal niet begon, en u dit punt hebt bereikt, is het een goed teken dat de Laatste Bekende Goede Configuratie, minstens u oplossen of gaat dichter worden aan het oplossen, het probleem u had.

 

Als uw probleem niet tot later begon, zult u tot de volgende stap moeten wachten om te zien of deed LKGC goed u.

 

5 . Controle om te zien of wordt het Probleem opgelost

 

Op dit punt, heeft Windows 7 „bekende goede“ bestuurder en registratieconfiguratiegegevens geladen zodat zult u nu moeten testen om te zien of ging het probleem weg.

 

Als Windows 7 niet initialisering van om het even welke aard, gelukwensen was, kijkt het als Laatste Bekende Goede die Configuratie als een charme wordt gewerkt.

 

Anders, zult u moeten testen om te zien of komt het probleem u had weer voor. Bijvoorbeeld, als u een BSOD ervoer toen u Configuratiescherm inging, geef het een poging. Als u probeerde bijwerkend een Windows 7-bestuurder en uw geluid met het opgehouden werken, probeer het uit nu.

 

Nog Hebbend het Zelfde Probleem?

 

Als de Laatste Bekende Goede Configuratie niet het probleem bevestigde, proberend zal het opnieuw niet van veel gebruik zijn. Duur Geweten de Goede Configuratie eens slechts goed is aangezien, jammer genoeg, Windows 7 niet de configuraties van het opslagveelvoud in het verleden.

 

In de meeste gevallen, moet uw volgende optie Systeemherstel gebruiken. Zie hoe te Systeemherstel gebruiken om Systeemveranderingen in Windows 7 ongedaan te maken als u hulp nodig hebt. Nochtans, als u een het oplossen van problemengids specifiek voor het probleem volgde hebt u, moet uw beste optie naar dat oplossen van problemen terugkeren en verdergaan zoals geleid.

Een ander idee, vooral als u uit andere opties bent, is mijn Get Meer Hulppagina informatie over het contacteren van me op sociale netwerken of via e-mail, postend op technologie-steunforums, en meer te controleren.

 

Globaal Microsoft Windows 7 Professionele Engelstalige Productcode met 64 bits 0

Contactgegevens
Sales Manager