De Taal Microsoft Windows 10 van Korea Besturingssysteem, Echte Vergunningssleutel

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Taiwan
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: Vensters 10 Huis USB
Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos/OEM
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5000 stukken /Week
model: KW9-00491 Bewerker: 1 GHz of snel
Taal: Koreaans RAM: 1 GB 32bit/2GB met 64 bits
Activering: online Harde schijfruimte: tot 20 GB
Hoog licht:

vensters 10 huisbesturingssysteem

,

vensters 10 productcode met 64 bits

Korea Microsoft Windows 10 Echte de Vergunningssleutel van het Besturingssysteemhuis 32/64bit

 

Beschrijving

 

Vensters 10 is het beste ooit - vertrouwd, makkelijk te gebruiken, en ingepakt met grote nieuwe eigenschappen voor het blijven georganiseerd, het hebben van pret, en het krijgen van dingen gedaan. Het is de Vensters u de - en Vensters houdt van u niet kunt wachten om te krijgen.

Producteigenschappen:
Vertrouwd en makkelijk te gebruiken.
Het vertrouwde Menu Start is achter en beter dan ooit, te geven hebt u snel tot aan uw belangrijkste dingen toegang. En de Vensters werkt met meer hardware en software, met inbegrip van wat u reeds hebt.

Snel en vlot.
Vensters 10 begint snel, hervat en stelt apps zo regelmatig snel nog oudere machines in werking voelen opnieuw jong. En de nieuwe hulp van de Batterijbesparingeigenschap die u en gespeeld langer dan voordien hebt gewerkt.

Vrede van mening.
Vensters 10 heeft meer veiligheidseigenschappen dan ooit en, met automatische updates, helpt het u huidig blijven.

Vensters 10 verenigbaarheid.
Vensters 10 wordt ontworpen compatibel om met programma's te zijn die op Windows 7 of Vensters 8/8.1 lopen. En uw doc. en dossiers worden bewaard zodat te hoeven u niet om zich over dingen ongerust te maken die verloren worden.

De persoonlijkste en natuurlijke ervaring
Uw eigen digitale medewerker.
Cortana is uw echt persoonlijke digitale medewerker die over al uw Vensters 10 apparaten werkt om u te helpen dingen gedaan krijgen.

Een warm onthaal.
Met Vensters Hello, begroet uw apparaat u door naam en laat u login met enkel een blik of een aanraking - het is sneller en veiliger en er is geen behoefte om in een wachtwoord te typen.

Gemakkelijke toegang.
Met een klantgericht Menu Start en Live-tegels, wordt u in een oogopslag een mening van de dingen die het meest aan u van belang zijn.

Werk de manier u over al uw apparaten wilt
Één plaats voor al uw materiaal.
De OneDriveopslag verstrekt 15 GB van vrije online opslagruimte zodat hebt u één plaats voor al uw foto's en dossiers - gemakkelijk toegankelijk van uw telefoon, tablet of PC.

Episch gokken.
Van toevallige spelen aan intense multi-spelerscenario's, PC-is het gokken bij zijn beste op Vensters 10. Breng het overweldigen DirectX 12 ertoe visuals, de beste spelen om te spelen, en ingebouwd Xbox.

Continuum voor vlotte overgangen.
Een grote nieuwe eigenschap genoemd Continuum laat uw apps en inhoud toe om prachtig op alle schermen en zelfs aangezien u overgang van Desktop aan tabletwijze te tonen.

Grote ingebouwde apps.
Vensters 10 komt met een grote reeks apps - met inbegrip van Foto's, Kaarten, en Films & TV - die een gemeenschappelijk ontwerp delen en hetzelfde over uw Venstersapparaten werken.

Productiever ben
Nagelnieuwe browser.
Microsoft-de Rand is nagelnieuwe browser die tot het Webwerk de manier maakt u doet. U kunt zelfs op webpagina's schrijven of typen en gemakkelijk de markeringen met anderen delen.

Multi-doend.
Krijg grote nieuwe manieren te blijven georganiseerd en productief te zijn. U kunt tot vier apps op het één scherm gemakkelijk breken en virtuele bureaubladen creëren wanneer u meer ruimte nodig hebt.

Een wereld van grote apps.
De Windows Store is uw one-stop winkel voor grote vrij en betaald apps, spelen, films, muziek, en TV - allen verklaard door Microsoft.

 

Details:
 

Naam Vensters 10 Huis - Volledig Versie (32 & 64 bits)/USB-flashstation
Beetjeversie met 32 bits/64 bits
Versie Huis
Systeemvereisten 1 GHz bewerker of sneller
1 GB RAM voor met 32 bits; 2 GB voor 64 bits
Tot 20 GB beschikbare vasteschijfruimte
beeldschermresolutie 800 x 600 of hoger
DirectX 9 grafiekbewerker met WDDM-bestuurder
Internettoegang (de prijzen kunnen van toepassing zijn)
Microsoft-account voor sommige eigenschappen wordt vereist die
Het letten op DVDs vereist afzonderlijke playbacksoftware
Verpakking Kleinhandels

 

Voetnoten

[1] hardware-Afhankelijk
[2] App ervaringen kunnen variëren.
[3] Vensters Hello vereist gespecialiseerde hardware, met inbegrip van vingerafdruklezer, de verlichte sensor van IRL of andere biometrische sensoren.
[4] BreedbanddieInternet voor sommige eigenschappen (ISP de prijzen zijn van toepassing) wordt vereist. De Levende eigenschappen van Xbox slechts beschikbaar met gesteunde spelen in Xbox levend-Gesteunde landen. Beperkt aantal spelen beschikbaar in 2015 die dwars-apparatenspel steunen; extra te volgen spelen. Stroom aan één apparaat tegelijkertijd; het stromen met multiplayer van Xbox One vereist (afzonderlijk) verkochte thuisnetwerkverbinding en het Levende Gouden lidmaatschap van Xbox; Goud ook voor multiplayerspel wordt vereist op Xbox One dat. DirectX 12 slechts beschikbaar met gesteunde spelen en grafiekspaanders. Spel DVR slechts beschikbaar met gesteunde hardware. Xbox One, van PC/Tablet en van de Telefoon versies van spelen afzonderlijk verkocht allen.
[5] Cortana beschikbaar in uitgezochte markten bij lancering, ervaring kan door gebied en apparaat variëren.

 

De Taal Microsoft Windows 10 van Korea Besturingssysteem, Echte Vergunningssleutel 0

Contactgegevens
Sales Manager