Al het Huis en Van Bedrijfs talenoffice 2013 Productcode 1 PC 32/met 64 bits

Basisinformatie
Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: bureau 2013 huis & zaken
Min. bestelaantal: 5 stuks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: retail verpakking
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram,
Levering vermogen: 1000 stukken/Week
FPP-Kleinhandel: Ja tonen: resolutie 1366 x 768
Harde schijf: 3.0 GB van beschikbare schijfruimte Taal: Engels
Computer en bewerker: 1 GHz of de snellere met 64 bits bewerker van x86 of met SSE2-instructiereeks
Hoog licht:

microsoft bureauberoeps plus de productcode van 2013

,

Bureau 2013 Huis en Bedrijfsproductsleutel

bureau 2013 huis en bedrijfs kleinhandelsproductcode 1 PC-32-/64-beetje Alle Talen
 
Beschrijving:

Microsoft Office 2013 (Office 15 met codenaam) is een versie van Microsoft Office, een productiviteitsreeks voor Microsoft Windows. Het is de opvolger aan Microsoft Office 2010 en de voorganger toMicrosoft Office 2016. Het omvat uitgebreide bestandsindelingsteun, gebruikersinterfaceupdates en steun voor aanraking onder zijn nieuwe eigenschappen. Office 2013 is geschikt voor ia-32 en x64-systemen en vereist Windows 7, Windows Server 2008 R2 of een recentere versie van één van beiden. Een versie van Office 2013 komt inbegrepen op Windows RT-apparaten. De Basisondersteuning beëindigt op 10 April, 2018. De Uitgebreide ondersteuning beëindigt op 11 April, 2023.

De ontwikkeling in deze versie van Microsoft Office was begonnen in 2010 en beëindigde op 11 Oktober, 2012, toen Microsoft Office 2013 aan productie werd vrijgegeven. Microsoft gaf Office 2013 aan algemene beschikbaarheid op 29 Januari, 2013 vrij. Deze versie omvat nieuwe eigenschappen zoals integratiesteun voor de online diensten (met inbegrip van OneDrive, Outlook.com, Skype, Yammer en Flickr), betere formaatsteun voor Bureau Open XML (OOXML), OpenDocument (ODF) en Portable Document Format (PDF) en steun voor multi-aanrakingsinterfaces.

Microsoft Office 2013 komt in twaalf verschillende uitgaven, met inbegrip van drie uitgaven voor kleinhandelsafzet, twee uitgaven voor volume verlenen van vergunningen kanaal, vijf op abonnement-gebaseerde die uitgaven beschikbaar door Microsoft Office 365 programma, de uitgave van de Webtoepassing als Office Web Apps wordt bekend en de gemaakte Bureaurechts uitgave voor tabletten en mobiele apparaten. Het Office Web Apps is beschikbare kosteloos op het Web hoewel de ondernemingen on-premisesinstallaties voor een prijs kunnen verkrijgen. Microsoft Office-de toepassingen kunnen individueel worden verkregen; dit omvat Microsoft Visio, Microsoft Project en Microsoft-SharePoint Designer dat niet inbegrepen in om het even welke twaalf uitgaven zijn.

Op 25 Februari, 2014, werd Microsoft Office 2013 Service Pack 1 (SP1) vrijgegeven.

 
Eigenschappen:

 

- Volledige, geïnstalleerde Office 2013-versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint, en OneNote.
- Voor 1 PC slechts, bedrijfs of huisgebruik
- Windows 7 of later
- Bewaar online gemakkelijk uw documenten met vrije OneDrive-online opslagruimte, beschikbaar voor alle OneDrive-gebruikers

 

Wat nieuw is in deze versie van Bureau?

 

De 2013 versies van vertrouwde Bureautoepassingen zoals Word, Excel, en PowerPoint omvatten nieuwe eigenschappen die u, communiceren helpen en vrijwel overal werken efficiënt creëren van. Naast het bijwerken van de traditionele Bureaureeksen, heeft Microsoft gloednieuwe die abonnementsversies van Bureau ontwikkeld, specifiek rond het het gebruiksbureau van manierklanten worden ontworpen. Elke nieuwe abonnementsaanbieding zal de 2013 versies van de Bureautoepassingen, bijvoorbeeld Word, Excel en PowerPoint, plus de wolkendiensten zoals Skype-wereldnotulen en online opslagruimte met SkyDrive omvatten.

 

De abonnees zullen toekomstige rechten op versieverbeteringen evenals per-use ook rechten over veelvoudige PCs of Macs en uitgezochte mobiele devices.1-Nota ontvangen: De bureautoepassingen u kunnen over PCs gebruiken, variëren Macs en andere apparaten door platform.

 

Wat is het verschil tussen de de Office 2013-reeksen en Office 365-plannen?

 

Microsoft Office is nog het gebruik van naammicrosoft voor zijn vertrouwde productiviteitssoftware. De bureaureeksen hebben traditioneel toepassingen zoals Word, Excel, PowerPoint, en Outlook omvat. Alle Office 2013-reeksen omvatten de laatste versies van de toepassingen, voor gebruik op één enkele PC.

 

Microsoft gebruikt de naam „Office 365“ voor producten die de wolkendiensten, zoals extra SkyDrive-online opslagruimte, Skype-notulen voor huisgebruik, Lync-webconferenties omvatten of Online ontvangen e-mail voor ondernemingen ruilen. De wolkendiensten zijn eigenschappen die over Internet worden toegelaten. De meeste Office 365-plannen omvatten ook de volledig-gekenmerkte Office 2013-toepassingen, die de gebruikers over veelvoudige computers en apparaten kunnen installeren. Alle Office 365-producten, zoals Office 365-Home Premium, worden betaald voor op een abonnementsbasis, jaarlijks. De actieve abonnees zullen toekomstige rechten op versieverbeteringen als voordeel van hun abonnement ontvangen. De betiteling variëren langs - product.

 

Wat het omvat:

 

Word, Excel, PowerPoint, OneNote, en Outlook.
Bureau op één PC voor huishoudengebruik.
Één keer aankoop voor het leven van uw PC; niet transferrable.
7 GB van online opslagruimte in SkyDrive.
Vrij Office Web Apps1 voor de toegang tot van, het uitgeven van, en het delen van documenten.
Een beter die gebruikersinterface voor aanraking, pen, en toetsenbord wordt geoptimaliseerd.

 

Het Bureau van de Hoe kan ikdownload?

 

Gelieve van nota te nemen: Dit punt vereist direct een download van Microsoft. Hieronder zijn de instructies op wat om te verwachten wanneer u een Bureaudownload van Amazon.com koopt:

 

1 . Zodra u uw aankoop van de softwaredownload in Amazon.com hebt voltooid, moet u de „knoop blijft aan van Office.com“ klikken uw software krijgen. De „knoop ga aan van Office.com verder“ kan in uw bevestiging e-mail, Uw Spelen en Softwarebibliotheek worden gevonden, en op Thank pagineert u zodra u uw aankoop hebt voltooid.
2. U zal aan een plaats van douanemicrosoft office om te registreren of aanmeldingsgegevens met een Microsoft-account worden opdracht gegeven aan.
3. Selecteer uw aangewezen land en taal.
4. Van uw „Mijn Rekenings“ pagina met Microsoft, selecteer het punt dat u wilt installeren.
5. Klik de „Install“ knoop om met uw download te beginnen.

 

Systeemvereisten:

 

Computer en Bewerker 1 GHz of de snellere met 64 bits bewerker van x86 of met SSE2-instructiereeks
Geheugen 1 GB RAM /2 (met 32 bits die) GB RAM (met 64 bits) voor grafiekeigenschappen en bepaalde geavanceerde functionaliteit wordt geadviseerd
Harde schijf 3.0 GB van beschikbare schijfruimte
Vertoning resolutie 1366 x 768
Besturingssysteem Windows 7, Windows 8, Vensters 2008 R2 met .NET 3,5 of groter
Grafiek De versnelling van de grafiekhardware vereist DirectX10-grafiekkaart
Nota Niet met Uitwisselingsservers voorafgaand aan 2008 zal werken
Nota Niet met Google Apps-Synchronisatie voor Microsoft Outlook zal werken

 

Al het Huis en Van Bedrijfs talenoffice 2013 Productcode 1 PC 32/met 64 bits 0

Contactgegevens
Sales Manager