De echte Professionele Productcode van Windows 7, de Uiteindelijke Productcode met 64 bits van Windows 7

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: vensters 7 productsleutel
Min. bestelaantal: 10 eenheid
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Etiket
Levertijd: In 48 Uren
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram,
Levering vermogen: 10000 eenheden/week
Versie: Vensters 7 Pro Het geheugen: 1 GB
HDD-beschikbare ruimte: 16 GB van vrije schijfruimte Optische Aandrijving: Aandrijving dvd-ROM
De Steun van SATA AHCI: AHCI (SATA) Betaling: Diverse manieren
Hoog licht:

vensters 7 uiteindelijke productcode met 64 bits

,

vensters 7 professionele activeringssleutel

Echte vensters 7 professionele productcode met 64 bits in Goede Activeringsvoorwaarde


Productomschrijving:

 

Windows 7 is een besturingssysteem door Microsoft op Juli 2009 wordt vrijgegeven die. De stabiele versie en de eerste servicepack waren een meer dan jaar later in Februari 2011. Windows 7 is niet het meest recente besturingssysteem van Microsoft, aangezien Windows 8 in 2012 werd vrijgegeven. Windows 7 is onlangs erin geslaagd om Windows XP in marktaandeel, en vanaf 2012 te overtreffen, gehouden meer dan 44 percent van de markt.

Windows 7 is algemeen aanvaard om het huidige beste die besturingssysteem te zijn door Microsoft wordt vrijgegeven. Windows 8 en Windows Vista allebei werden ontmoet heel wat controverse over grote veranderingen in het systeem. Windows 8, in het bijzonder, wordt als fatsoenlijk die systeem beschouwd door een vreselijk gebruikersinterface wordt geteisterd, genoemd Metro.

Windows 7 heeft grote verbeteringen wat betreft softwareveiligheid en prestaties, met betrekking tot XP en Uitzicht gemaakt. Windows 7 steunt ook een flexibel systeem met 64 bits dat programma's met 32 bits kan foutloos bijna in werking stellen zonder het springen door de hoepels die andere besturingssystemen, zoals Linux vereisen. Men adviseert over het algemeen dat de klanten tot minstens servicepack wachten vóór het overschakelen op een nieuw Windows-besturingssysteem wordt vrijgegeven. Deze pakken programmeren moeilijke situaties

 

Windows 7-Bewerkers

 

Windows 7 komt in twee versies, 32 - en met 64 bits bewerkers, met bewerkers die met 64 bits de recentste innovatie in bewerkers vertegenwoordigen tegelijkertijd. De sectie onder details beide bewerkertypes.

met 32 bits: Gecreeerd door Intel Corporation en vervaardigd door zowel Intel als AMD. De bewerker met 32 bits was het gemeenschappelijkste bewerkertype tot 2011 toen de bewerkers met 64 bits aan het front van rekencapaciteit kwamen.


64 bits: De volgende stap in bewerkers na ia-32. De bewerker met 64 bits kan een bredere hoeveelheid virtueel en fysiek geheugen steunen dan een bewerker met 32 bits. Oorspronkelijk gecreeerd door AMD, wordt de bewerker vervaardigd door AMD, Intel, en anderen.

 

Als u aan Windows 7 Home Premium bevordert. Windows 7-het Home Premium maakt het gemakkelijk om een thuisnetwerk tot stand te brengen en elk van uw favoriete foto's, video's, en muziek te delen. U kunt zelfs op letten, pauzeren, opnieuw opwinden, en registreert TV (een tuner van uitzendingstv kan worden vereist). Krijg de beste vermaakervaring met Windows 7-Home Premium. Gebruikt vereist u uw PC voor het werk, de programma's van looppaswindows xp, of verhoogde beveiliging? Overweeg Windows 7-Beroeps.

 

Hardwarevereisten:

 

Windows 7 heeft sommige basisvereisten om voor het uploaden aan een computer toe te staan. De lijst onder lijsten de diverse hardwarevereisten.

 

Architectuur

met 32 bits

64 bits

Bewerker

1 GHz ia-32 bewerker

1 GHz x86-64 bewerker

Geheugen (Ram)

1 GB

2 GB

Grafiekkaart

DirectX 9 grafiekbewerker met WDDM-bestuurdersmodel 1,0

DirectX 9 grafiekbewerker met WDDM-bestuurdersmodel 1,0

HDD-beschikbare ruimte

16 GB van vrije schijfruimte

20 GB van vrije schijfruimte

Optische Aandrijving

Aandrijving dvd-ROM

Aandrijving dvd-ROM

De Steun van SATA AHCI

AHCI (SATA)

AHCI (SATA)

 

Wanneer het installeren van Windows 7 moeten de gebruikers ervoor zorgen dat zij BIOS plaatsen om de harde aandrijving van AHCI (SATA) na te streven. Dit het plaatsen moet vóór het laden van om het even welke bestuurders van AHCI worden veranderd of van de INVAL.

 

Fysieke Geheugengrenzen

 

Het fysieke geheugen is de daadwerkelijke geheugenruimte waarin de computer gegevens kan opslaan. Dit komt gewoonlijk in de vorm van geheugenspaanders en als BORRELmodules bedoeld. De lijst onder grenzen van het dekkings de fysieke geheugen voor beide 32 - en met 64 bits bewerkers.

 

Versie

Grens in Vensters met 32 bits

Grens in Vensters met 64 bits

Uiteindelijk Windows 7 4 GB 192 GB
Windows 7-Onderneming 4 GB 192 GB
Windows 7-Beroeps 4 GB 192 GB
Windows 7-Home Premium 4 GB 16 GB
Windows 7-Huis Basis 4 GB 8 GB
Windows 7-Aanzet 2 GB N/A

 

De echte Professionele Productcode van Windows 7, de Uiteindelijke Productcode met 64 bits van Windows 7 0

Contactgegevens
Sales Manager