Prooem Microsoft Update Windows 7 Italiaans/Pools/Koreaans/Japans Pakket

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Singapore/anderen
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: Windows 7 pro OEM
Min. bestelaantal: 5 stuks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: -Doos
Levertijd: In 48 uren na bevestigde betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram,
Levering vermogen: 20000 stukken/week
Land/Gebied van Vervaardiging: Korea verpakking: White Box
DVD: Inbegrepen Taal: Italiaans/Pools/het Frans/Koreaan/Japanner
Media: met 32 bits/met 64 bits Activering: online
Hoog licht:

vensters 7 vrije verbetering

,

vensters 7 professionele verbetering

Winst 7 Prooem Microsoft Update Italiaans/Pools/Frans/Koreaans/Japans Pakket

 

Laars van Windows 7 DVD of USB-Apparaat

 

Om met schoon Windows 7 te beginnen installeer proces, zult u aan laars van Windows 7 DVD als u Windows 7 DVD gebruikt, of laars van een USB-apparaat nodig hebben als uw Windows 7-installatiedossiers op een flitsaandrijving of ander extern USB-station worden gevestigd.

 

Uiteinde: Zie mijn Venstersinstallatie FAQif u u Windows 7 als een ISO-beeld dat u op een een flitsaandrijving of schijf nodig hebt, of Windows 7 DVD hebt u op een flitsaandrijving wenst.

 

1 . Begin uw computer met Windows 7 DVD in uw optische aandrijving, of met het behoorlijk gevormde die Windows 7-USB-flashstation opnieuw wordt gestopt in.
2. Het horloge voor een Pers sluit aan laars van CD of van DVD… bericht gelijkend op getoond in het hierboven geschotene scherm. Als u van een flitsaandrijving initialiseert, kan het bericht verschillend worden uitgedrukt, als Pers sluit aan laars van extern apparaat….
3. Duw op een sleutel om de computer aan laars van Windows 7 DVD of USB-opslagapparaat te dwingen. Als u op geen sleutel duwt, zal uw computer aan laars aan het volgende apparaat in de laarsorde proberen, die waarschijnlijk uw harde aandrijving is. Als dit gebeurt, zijn de kansen uw huidig besturingssysteem zullen initialiseren.

 

Nota: Als u de bestaande Venstersinstallatie aan laars begint of u een „Geen Besturingssysteem ziet vinden“ of „NTLDR“ hier fout in plaats van het scherm hierboven mist, is de waarschijnlijkste reden dat uw computer geen opstelling eerst aan laars uit de correcte bron is. Om dit probleem te verbeteren, zult u de laarsorde in BIOS om van de CD/DVD/BD-aandrijving een lijst te maken, of Extern Apparaat moeten veranderen, eerst.

 

Nota: Het is volkomen fijn als, in plaats van het scherm hierboven, het Windows 7-opstellingsproces (zie de volgende stap) automatisch begint. Als dit gebeurt, beschouw als deze stap volledig en beweeg me!

 

Minimumhardwareeisen ten aanzien van Windows 7

 

Component Besturingssysteemarchitectuur
met 32 bits 64 bits
Bewerker 1 GHz ia-32 bewerker 1 GHz x86-64 bewerker
Geheugen (RAM) 1 GB 2 GB
Grafiekkaart DirectX 9 grafiekbewerker met WDDM-bestuurdersmodel 1,0
Vrije harde aandrijvingsruimte 16 GB 20 GB
Optische aandrijving Aandrijving dvd-ROM[99] (slechts om van media te installeren dvd-ROM)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra vereisten om bepaalde eigenschappen te gebruiken:

 

Windows XP-Wijze (Professioneel, Uiteindelijk en Onderneming): Vereist extra 1 GB van RAM en extra 15 GB van beschikbare vasteschijfruimte. De eis ten aanzien van een bewerker geschikt voor hardwarevirtualisatie is opgeheven.
Inbegrepen in Home Premium, Professioneel, Uiteindelijk Windows Media Center (en Onderneming), vereist een TV-tuner om TV te ontvangen en te registreren.

Uw grafiekkaart moet DirectX 9 steunen als u van plan bent om Aero te gebruiken. Ook, als u bij het installeren van Venster 7 gebruikend DVD-media van plan bent, zal uw optische aandrijving DVD-schijven moeten steunen.

 

Prooem Microsoft Update Windows 7 Italiaans/Pools/Koreaans/Japans Pakket 0

Contactgegevens
Sales Manager