Volledige Versievensters 8,1 Pro met 64 bits, Microsoft Windows 8,1 Professionele met 32 bits

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Ierland/past aan
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: Vensters 8,1 kleinhandels
Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: retail verpakking
Levertijd: 2 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram,
Levering vermogen: 10000 stukken/Week
Kwaliteit: echte Media: /64-Beetje met 32 bits
sleutel: OEM DVD: Komt met
De naverkoopdienst: Inbegrepen Doorlooptijd: 1~ 3 het Werkdagen
Hoog licht:

vensters 8

,

1 professionele met 64 bits

Originele Microsoft-vensters 8,1 professionele Kleinhandels Volledige Versie met 32 bits met 64 bits

 

Ontkenning:

 

Het gebruik van deze OEM het Kanaalsoftware van de Systeembouwer is onderworpen aan de termijnen van de Microsoft-OEM Vergunning van de Systeembouwer. Deze software is voorgenomen want de pre-installatie op nieuwe persoonlijk niet naar een andere computer kan worden overgebracht zodra het wordt geïnstalleerd. Vensterssoftware met steun verwerven door Microsoft wordt verleend te zien gelieve onze computer volledige van het pakket „Kleinhandels“ product voor wederverkoop die. Deze OEM het Kanaalsoftware van de Systeembouwer vereist de assembleur om eind - gebruikerssteun voor de het Vensterssoftware en dienstenaanbod te verstrekken.

 

Eigenschappen:

 

Vensters 8,1 brengt alles samen u - van mobiele toepassingen voor uw zaken, aan het werk van de Bureauproductiviteit, aan het zoeken en het doorbladeren, aan overal de toegang tot van al uw gegevens van.

Uw Vensters ervaren de werken over al uw apparaten - van de beste bedrijfstablet, aan een dun en licht notitieboekje, aan uw krachtige werkstation of alle-in-één, of u, in of rond het bureau, of het werken aan de weg thuis bent.

En de Vensters behandelt de hoofdzaak die - u laten persoonlijke apparaten in uw organisatie leiden, gebruik uw investeringen in uw ondernemingsinfrastructuur, en het verbeteren van de veiligheid van uw milieu.

 

De vensters wordt 8,1 kleinhandelsmedia niet veel veranderd van dat van Windows 8. Dit keer rond, krijgen wij minder kleurenschema's, maar een nuttige nieuwe „Welkom aan Vensters“ gids die een beetje expansiever is dan het one-page pamflet Microsoft uiterste datum rond verstrekte.

 

Om beter te begrijpen wat met de kleinhandelsmedia van deze versie aan dat van Windows 8 gebeurt, gelieve te verwijzen naar mijn post Pro Kleinhandelsdoos van Windows 8 van vorig jaar.

Maar is hier een verlaging van hoe zij vergelijken.

Volledige versie. Één grote verandering, natuurlijk, is dat Vensters 8,1 slechts in de zogenaamde Volledige versie beschikbaar is, waar Windows 8 in Verbeteringsvorm slechts beschikbaar was. Maar dit betekent niet u niet dit te bevorderen product kunt gebruiken, hoewel het slechts om dit in Windows 7 (aangezien Windows 8 aan verbetering 8,1 vrij is) steek houdt te doen. En zelfs toen, kunt u geen „hoogtepunt“ uitvoeren op zijn plaats bevordert van Windows 7 aan Vensters 8,1 met deze media: Allen u krijgt is een basismigratieoptie waarin u uw persoonlijke dossiers naar voren, maar niet montages of geïnstalleerde inschrijvingen kunt brengen.

 

Geen speciale tarifering. Één downside aan het product van dit jaar is dat er geen speciale promotie tarifering is, zodat zult u volledige prijs voor een kleinhandelsversie van Vensters 8,1 betalen: Dat is $119,99 voor Vensters 8,1 „Kern“ en $199,99 voor Vensters 8,1 Pro. Met Windows 8, kunt u herinneren aan, Microsoft aangeboden speciale promotie tarifering van $69,99 voor Windows 8 Pro bij kleinhandels, door 31 Januari, 2013. U kon nog beter doen als u elektronisch het product kocht: die versie was enkel $39,99.

 

Nieuw ontwerp. Het is geen grote overeenkomst, maar waar Windows 8 en Windows 8 Pro in kleurrijk de doos-Proversie kwamen aanboden is vijf verschillende ontwerpen in kleinhandels-Microsoft conservatief met Vensters 8,1 gegaan. „Kern“ doos I kopen-en ik werd slechts wegens exorbitant de prijs vast:stellen-ben een vlak purper en wit ontwerp, terwijl Pro kom met blauw en wit.

 

Systeemvereisten:

 

1. 1 GHz bewerker of sneller met steun voor PAE, NX, en SSE2
2. 2 GB RAM
3. 20 GB-beschikbare vasteschijfruimte
4. beeldschermresolutie 1366 x 768
5. DirectX 9 grafiekbewerker met WDDM-bestuurder
6. Om aanraking te gebruiken, hebt u een PC nodig die steunen multitouch
7. Internettoegang (de prijzen kunnen van toepassing zijn)
8. Microsoft-account voor sommige eigenschappen wordt vereist die
9. Het letten op DVDs vereist afzonderlijke playbacksoftware
10. Windows Media Center-afzonderlijk verkochte vergunning

 

De extra vereisten zijn nodig voor meer functionaliteit om te werken.

Download Microsoft Windows 8,1 nu voor een betere Windows 8-versie. Bespreking aan onze opslagvertegenwoordigers voor nadere informatie. Wij zouden houden van u te helpen een digitaal exemplaar aan de beste prijzen ooit kopen.

 

De nieuwe Vensters

 

  Vensters 8,1 Vensters 8,1 Pro Pro Pack
Uw PC loopt momenteel: Windows 7, Windows 8 Windows 7, Windows 8 Windows 8, Vensters 8,1
Grote die Apps zoals Post, Kalender, Overseinen, Foto's, en SkyDrive met veel meer wordt ingebouwd beschikbaar bij Windows Store.
Omvat Internet Explorer 11 voor het snelle, intuïtieve, aanraking-vriendschappelijke doorbladeren.
Houdt u met Windows Defender, Windows Firewall, en Windows Update bijgewerkt en veiliger.
De werken met nieuwe en bestaande Windows Desktop-software met inbegrip van de volledige Microsoft Office-ervaring (Outlook, SharePoint Designer en meer). *
Komt met Windows Media Player
Verstrekt verbeterde gegevensbescherming gebruikend BitLocker-technologie helpen uw informatie veilig houden  
Laat u toe om met uw PC te verbinden wanneer u op gaat met Verbinding met extern bureaublad bent.  
Verbindt met collectief u of het schoolnetwerk met Domein treedt toe.  
Horloge en verslag levende TV met Windows Media Center.    

 

Volledige Versievensters 8,1 Pro met 64 bits, Microsoft Windows 8,1 Professionele met 32 bits 0

Contactgegevens
Sales Manager