Multitalenvensters 10 Pro Kleinhandelsdoos 2 Min RAM Microsoft Rand van GB

Basisinformatie
Plaats van herkomst: De V.S./passen aan
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: Vensters 10 Productsleutel
Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: sticker
Levertijd: binnen 48 uur
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram,
Levering vermogen: 10000 stukken/Week
tonen: 800x600 Min. RAM: 2GB
Ben van toepassing op: 32 / met 64 bits Talen: multi-
Besturingssysteemuitgave: win.10 pro Microsoft-Rand: Ja
Hoog licht:

vensters 10 professionele productcode

,

microsoft vensters 10 pro kleinhandels met 64 bits

vensters 10 pro kleinhandels van de 32/64-beetje de Productcodehoogtepunt met 64 bits Vergunnings Echt Activering
 
Vensters 10 Hardwarevereisten, Geopenbaarde Verbeteringsweg

 

Wij hebben gezien en reeds gehoord genoeg over Vensters 10 om te weten dat het een eerder aanzienlijke verbetering gaat zijn, en vandaag, heeft Microsoft neer aan nitty-zanderig van het openbaren van de vereiste hardwarenormen nodig om de aanstaande software in werking te stellen. Hieronder, kunt u te weten komen of uw apparaat of machine klaar zijn om Vensters 10 wanneer het deze zomer aankomt, met de softwarereus die net in werking te stellen de minimumbrilinformatie hebben geschetst op de WinHEC-conferentie in Shenzhen, China.

Aangezien Vensters 10 mobiele apparaten evenals Desktops zullen overspannen, heeft Microsoft de kans in WinHEC te baat genomen te openbaren alles er van geïnitialiseerd het krijgen van de software en over de hele linie het bijwerken op de hoogte te zijn zijn, en als u kijkt om Vensters 10 voor Telefoons te gebruiken, hier is wat u moet weten.

 

Multitalenvensters 10 Pro Kleinhandelsdoos 2 Min RAM Microsoft Rand van GB 0

 

De minimumhoeveelheid RAM uw apparaat zal vereisen is 512MB, die meeste in de afgelopen jaren vrijgegeven hoog-Beëindigenzaktelefoons en de tabletten zou moeten behandelen. Het is namelijk hetzelfde vereiste dat Microsoft op zijn plaats voor het huidige Windows Phone 8,1 heeft, betekenend dat als uw apparaat de recentste (en technisch, laatste) versie van wp in werking stelt, u waarschijnlijk goed om bent te gaan.

 

Multitalenvensters 10 Pro Kleinhandelsdoos 2 Min RAM Microsoft Rand van GB 1

Uw telefoon zal ook 4GB van intern geheugen voor Vensters 10 voor Telefoons vergen, hoewel als uw apparaat microSD steunt, u het voor doel van updates kunt gebruiken.

In termen van vertoningsgrootte, zullen Vensters 10 voor Telefoons 3 duimvertoningen tot 7,99 duim behandelen, en terwijl er niet om het even welke phablets rakend die niveaus op wp op het ogenblik zijn, blijkt het dat Microsoft plannen in dit verband heeft. Het feit dat Vensters 10 ook QSXGA steunt, WXQGA, QWXGA-resoluties stelt namelijk voor dat de Xbox-maker zijn gezichten op groter, panelen hoog-onderzoek om met de rest van de markt heeft geplaatst te concurreren.

Vensters 10 zullen met een aantal mobiele spaanders, met inbegrip van de octa-kern van Qualcomm Leeuwebek 810, hexa-kern Leeuwebek 808, Leeuwebek 615, 210 & 208 compatibel zijn. Gezien Leeuwebek 208 3G-enig Soc is, bedoelt Microsoft volledig zich op zowel hoogste-Beëindigen als entry-level zaktelefoons met Vensters 10 voor Telefoons te richten, en hoewel het Windows Phone 8,1 vrij regelmatig zelfs op minimale bril loopt, houdt van steunen van Leeuwebek 810 absoluut zal een beroep doen op de hoofdgebruikermarkt.

Op Desktopniveau, zullen de gebruikers die de versie met 32 bits van Vensters 10 kijken te installeren 16GB van vrije opslag en 1GB van RAM vereisen, terwijl de variant met 64 bits 20GB en 2 jollen van RAM zal bevelen.

 

Multitalenvensters 10 Pro Kleinhandelsdoos 2 Min RAM Microsoft Rand van GB 2

Windows 7 SP1 en Vensters zal 8,1 S14-gebruikers rechtstreeks aan Vensters 10 door middel van Windows Update kunnen springen, zoals die op Windows Phone 8,1 zullen. Die die andere bouwstijlen, zoals Windows 7 RTM of Windows 8 RTM in werking stellen zullen moeten bevorderen door een ISO-beeld te downloaden en manueel te installeren.

 

Multitalenvensters 10 Pro Kleinhandelsdoos 2 Min RAM Microsoft Rand van GB 3

Systeemvereisten
 
Als u aan Vensters 10 op uw PC of tablet wilt bevorderen, is hier wat het neemt.
 
Bewerker: 1 Gigahertz (GHz) of snellere bewerker of Soc
RAM: 1 gigabyte (GB) voor met 32 bits of 2 GB voor 64 bits
Harde schijfruimte: 16 GB voor OS met 32 bits 20 GB voor OS met 64 bits
Grafiekkaart: DirectX 9 of later met de bestuurder van WDDM 1,0
Vertoning: 800x600
 
Vensters 10 volledige localisatietalen
 
Arabisch (Saudi-Arabië), Bulgaar (Bulgarije), Vereenvoudigde Chinees (, China), Chinees (Chinees Hong Kong), (Traditioneel, Kroatisch Taiwan), (Kroatië), Tsjech (Tsjechische Republiek), Deens (Denemarken), het Nederlands (Nederland), het Engels (het Verenigd Koninkrijk), het Engels (Verenigde Staten), Est (Estland), Finnen (Finland), het Frans (Frankrijk), het Frans (Canada), het Duits (Duitsland), het Grieks (Griekenland), Hebreeër (Israël), Hongaar (Hongarije), het Italiaans (Italië), Japanner (Japan), Koreaan (Korea), Let (Letland), Litouws (Litouwen), Noor, Bokmål (Noorwegen), Pools (Polen), het Portugees (Brazilië), het Portugees (Portugal), Roemeen (Roemenië), Rus (Rusland), Latijnse Serviër (, Servië), Slowaak (Slowakije), Sloveen (Slovenië), het Spaans (Spanje, Internationale Soort), het Spaans (Mexico), Zweeds (Zweden), Thai (Thailand), Turks (Oekraïens Turkije), (de Oekraïne)

 

Winst 10 Huis

Winst 10 Pro

Creeer en sluit me aan bij een domein (het werknetwerk)

Nr

Ja

BitLocker

Nr

Ja

Het beheer van het groepsbeleid

Nr

Ja

Extern bureaublad

Nr

Ja

Hyper-v (virtualisatie)

Nr

Ja

Toegewezen Toegang

Nr

Ja

Ondernemingswijze Internet Explorer

Nr

Ja

Windows Store voor Zaken

Nr

Ja

Vertrouwd opstarten

Nr

Ja

Windows Update voor Zaken

Nr

Ja

Max. gesteund RAM

128 GB

2 TB

 

 

Contactgegevens
Sales Manager