Volledige het Systeemsoftware van Versiepc, Vensters met 64 bits 10 Prooem in Koreaan

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Korea
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: Vensters 10 Prooem
Min. bestelaantal: 5 stuks
Prijs: negotiable
Verpakking Details: OEM-verpakking
Levertijd: 1-2 het werkdag
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram,
Levering vermogen: 5000 stukken/Week
Pakket: DSP+COA Taal: Koreaans
Oorsprong: Gemaakt in Korea Activering: 100% online Activering
Punt numner: Fqc-08983 Garantie: Leven
Hoog licht:

Besturingssysteemsoftware

,

computer systeemsoftware

Vensters 10 van de Computersysteemsoftware PROoem Volledige Versie met 64 bits in Koreaan

 

Vensters 10 Pro
Met Vensters 10 Pro, hebt u een grote partner. Het heeft alle eigenschappen van Vensters 10 Huis, plus belangrijke bedrijfsfunctionaliteit voor encryptie, verre login, die tot virtuele machines, en meer leiden. Krijg snel opstarten, een vertrouwd nog uitgebreid Menu Start, en grote nieuwe manieren die materiaal, plus innovatieve eigenschappen zoals nagelnieuwe die browser wordt gedaan te krijgen voor online actie en Cortana, de persoonlijkere digitale medewerker wordt gebouwd.

 

Herstel voor zaken
U kunt met uw bedrijfs of schooldomein of Azuurblauw Active Directory verbinden om netwerkdossiers, servers, printers, en meer te gebruiken. Breng extra veiligheid met BitLocker ertoe helpen uw gegevens met encryptie en veiligheidsbeheer beschermen. Vensters 10 laat u aan login met Extern bureaublad om uw Propc binnen te ondertekenen en te gebruiken terwijl thuis of op de weg toe. Creeer en stel virtuele machines met hyper-V in werking zodat kunt u meer dan één besturingssysteem op zelfde PC tegelijkertijd in werking stellen.

Maak tot het Webwerk de manier u doet
Microsoft-de Rand laat u zich snel van het doorbladeren aan het doen bewegen. Schrijf of typ direct nota's over webpagina's en deel hen met anderen, lees online artikelen vrij van afleiding, en bewaar uw favoriet leest later voor geschikte toegang. En met toegelaten Cortana, kunt u een onbekende termijn benadrukken om een contextuele verklaring te krijgen die u niet neemt vanaf waar u bent.

Multi-doend hulp wordt u sneller gedaan „
Word sneller gedaan door uw Desktop beter te leiden. Breek tot vier dingen tegelijkertijd op het één scherm en creeer virtuele bureaubladen wanneer u meer ruimte nodig hebt of dingen door project, zoals Bureau apps voor het werk en spelen voor spel wilt groeperen.

Zijn de persoonlijkste Vensters nog
Cortana werkt over uw dag en uw apparaten om u te helpen dingen gedaan krijgen. Door meer na verloop van tijd te leren, wordt Cortana persoonlijker en nuttig aan u. Cortanas ook groot bij herinneringen, op het juiste moment leverend hen en de plaats zodat u vergeten minder en kunnen meer doen.
Om het even welk apparaat kan uw inhoud dragen, maar slechts geeft de Vensters u een echt persoonlijke ervaring. Met Vensters Hello, verklaart uw apparaat voor authentiek en erkent u op uw aanwezigheid baseerde, die extra veiligheid, gemak en zelfs vriendschappelijk verstrekken hello.

 

Systeemvereisten:

 

Component

Minimum

Geadviseerd

Bewerker

1 GHz kloktarief ia-32 of x86-64-architectuursteun voor PAE, NX andSSE2

x86-64 de architectuur met steun voor dubbel-breedte vergelijkt en ruilt de instructie, PrefetchW en LAHF/SAHF van cpu (van CMPXCHG16B)

Geheugen (RAM)

Ia-32 uitgave: 1 GB
x86-64 uitgave: 2 GB

4 GB

Grafiekkaart

DirectX 9 grafiekapparaat
WDDM 1,0 of hogere bestuurder

WDDM 1,3 of hogere bestuurder

Het vertoningsscherm

800×600 pixel

1024×768 pixel

Invoerapparaat

Toetsenbord en muis

Multi-aanrakingsvertoning
De sleutels van CTRL, van Alt en van Vensters of hun andere hardwareequivalenten

Harde schijfruimte

Ia-32 uitgave: 16 GB
x86-64 uitgave: 20 GB

-OEM Softwarebericht:


· Om OEM de software van de Systeembouwer te kopen, moet u een Systeembouwer zijn en de Vergunning van de Systeembouwer ermee instemmen. „De systeembouwer“ bedoelt een origineel materiaalfabrikant, een assembleur, een Refurbisher, of een software preinstaller die het Klantensysteem aan een derde verkoopt. OEM de software kan SLECHTS met een volledig geassembleerd computersysteem worden verdeeld.
· Voor een van de Desktopbesturingssysteem of toepassing software, moet de software ook zijn preinstalled op de harde aandrijving van het volledig geassembleerde computersysteem, gebruikend het Pakket voor OEM-voorinstallatie (OPK).
· De systeembouwer die de software installeert is verantwoordelijk voor de verlening van eindgebruikersteun

 

Het is de Vensters u, slechts beter kent

U bent reeds een deskundige
Vensters 10 is zo vertrouwd en makkelijk te gebruiken, zult u als een deskundige voelen. Het menu Start is terug in een uitgebreide vorm, plus wij zal brengen over gespeld uw apps en favorieten zodat zijn zij klaar en wachtend op u.
Het begint snel en hervat, heeft meer ingebouwde veiligheid helpen u houden brandkast, en om met software en hardware ontworpen te werken u reeds hebt.

Het is hoe doen gedaan wordt

Het Web dat de manier werkt u doet
Vensters 10 komt met Microsoft-Rand, nagelnieuwe browser die wordt gebouwd om u een betere Webervaring te geven. Schrijf of typ direct nota's over webpagina's en deel hen met anderen, lees online artikelen vrij van afleiding, en bewaar uw favoriet leest voor recentere toegang. En met toegelaten Cortana, u onmiddellijke toegang tot zeer belangrijke actie-als makende reserves of het lezen krijgt overzicht-zonder de pagina te verlaten u op bent.

Multi-doend hulp wordt u „sneller gedaan“


Breek op zijn plaats tot gemakkelijk vier apps en zie alle open taken in één enkele mening. U kunt virtuele bureaubladen zelfs creëren wanneer u meer ruimte nodig hebt of dingen door project wilt groeperen.

De Windows Store is uw one-stop winkel


Voorleggend de nieuwe Windows Store, een verenigde het winkelen ervaring over elke Vensters 10 apparaat. Doorblader de opslag op uw PC, tablet, of telefoon en koop gemakkelijk grote digitale inhoud met inbegrip van apps, spelen, muziek, tonen de films en TV.

Het is nog de persoonlijkste Vensters

Ontmoet Cortana, uw echt persoonlijke digitale medewerker
Cortana werkt over uw dag en uw apparaten om u te helpen dingen gedaan krijgen. Door meer na verloop van tijd te leren, wordt Cortana persoonlijker en nuttig aan u. Cortana ook best bij herinneringen, op het juiste moment leverend hen en de plaats zodat u vergeten minder en kunnen meer doen.

Sta met uw apparaat in wisselwerking nochtans wilt u


De aanraking, type, schrijft: de keus is van u zodat kunt u gebruiken welk de werkenbeste ook voor wat u doet.
Flexibiliteit om te werken hoe u wilt

Het beste scherm is altijd u op bent


Vensters 10 laat uw apps toe om en groot op alle wijzen te werken, aan alle apparaten te kijken. Voor 2 apparaten in-1, kan het uw scherm worden geoptimaliseerd om met aanraking of toetsenbord en muis te werken.

Xbox komt aan Windows6


Krijg de grootste Xbox-concessies met het Levende beste van Xbox. Begin registreren gameplay in seconden, concurreer met consolespelers, en stroomspelen van uw Xbox Oneconsole aan uw Vensters 10 apparaat van overal in uw huis.

Grote apps komen norm


Vensters 10 komt met grote ingebouwde apps zoals Kaarten, Foto's, Post & Kalender, Muziek, en Video. En deze apps gebruiken OneDrive aan file uw informatie en synchronisatie foutloos over uw Vensters 10 apparaten, zodat bent u nooit verre van wat u nodig hebt.

 

Volledige het Systeemsoftware van Versiepc, Vensters met 64 bits 10 Prooem in Koreaan 0

Contactgegevens
Sales Manager